iPhone 6 Plus e deja sold out, noile modele iPhone doboară recorduri de precomenzi

1.431 ori
<b>iPhone 6 Plus e deja sold out, noile modele iPhone doboară recorduri de precomenzi</b>După picaje de site pentru Apple și frenezia precomenzilor, a venit momentul acela previzibil în care aflăm că noul iPhone a fost sold out. E vorba despre iPhone 6 Plus în special, se pare. &nbsp; &nbsp; Un reprezentant AT&T a declarat că cererea...

După picaje de site pentru Apple și frenezia precomenzilor, a venit momentul acela previzibil în care aflăm că noul iPhone a fost sold out. E vorba despre iPhone 6 Plus în special, se pare.

Un reprezentant AT&T a declarat că cererea pentru noile modele iPhone este mai mare decât în ultimii 3 ani. Aparent Apple și retailerii din primul val ar fi vândut grosul unităților alocate pentru precomenzi, mai ales în cazul lui iPhone 6 Plus. Toți retailerii au început deja să posteze timp mai lungi de livrare pentru acest phablet, semn al popularității sale.

Spre exemplu, un iPhone 6 Plus de la Verizon cu 64 GB stocare se livrează acum undeva la jumătatea lui Octombrie. Pe AT&T același model va sosi în 35 - 42 zile, deci un timp lung de așteptare. Site-ul Sprint a picat deseori în ultimele ore, în vreme ce site-ul T-Mobile afișa că nu poate completa cererea chiar acum.

Așteptați-vă la noi recorduri la finalul săptămânii viitoare, de îndată ce handseturile noi ajung în magazine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×