Haier va lansa telefonul Android H7 in septembrie

Autor:  | Publicat în:  Haier 982 ori
<b>Haier va lansa telefonul Android H7 in septembrie</b>Haier nu este chiar un nume mare in industria telefoniei mobile, dar handsetul sau Android, pe care il puteti admira mai jos, arata destul de bine. Este vorba de Haier H7, care va sosi pe piata in septembrie. Avem de-a face cu un telefon care ruleaza...

Haier nu este chiar un nume mare in industria telefoniei mobile, dar handsetul sau Android, pe care il puteti admira mai jos, arata destul de bine. Este vorba de Haier H7, care va sosi pe piata in septembrie.

Avem de-a face cu un telefon care ruleaza OS-ul Google Android si care va debuta in Franta initial. Terminalul a fost expus la standul companiei din cadrul showului CommunicAsia 2009, dar din pacate, acel model era doar un prototip nefunctional. Varianta finisata va sosi cu un display touch de 2.8 inchi, o camera de 2 megapixeli, GPS si WiFi.

Android 2.0 se va afla de asemenea printre dotari, presupunand ca aceasta versiune a OS-ului este lansata inainte ca terminalul sa fie disponibil. Nu stim in ce alte tari va mai sosi handsetul, dar aflam ca el va fi disponibil in Franta la pretul de 150 de dolari, cel mai probabil cu abonament.

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×