Palm Pre, intr-o recenzie completa

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.480 ori
<b>Palm Pre, intr-o recenzie completa</b>Lansat cu nici 2 saptamani in urma, Palm Pre este in continuare un handset promitator, vandut in zeci de mii de unitati in primul weekend la magazinele Sprint din SUA. Terminalul este analizat de catre cei de la Phone Arena, care va prezinta toate...

Lansat cu nici 2 saptamani in urma, Palm Pre este in continuare un handset promitator, vandut in zeci de mii de unitati in primul weekend la magazinele Sprint din SUA. Terminalul este analizat de catre cei de la Phone Arena, care va prezinta toate informatiile despre noul Pre in recenzia video de mai jos:

Trebuie mentionat faptul ca atuul principal al acestui terminal nu este atat combinatia tastatura QWERTY-ecran touch, cat sistemul de operare, webOS, bazat pe un sistem simplu de codare web, care face viata developerilor mai usoara. Nu doar software-ul este impresionant la Palm Pre, ci si designul.

Dupa cum ne informeaza Phone Arena, Palm Pre are un feeling exceptional in mana utilizatorului, el sosind cu un design cu foarte multe curbe, inspirat din imaginea unei pietre de rau. Avem de-a face cu un handset ergonomic, in contrast cu iPhone-ul lat si dreptunghiular. Totusi, Palm Pre este mai gros, dar acest aspect nu prezinta dezavantaje majore.

Grosimea extra este pusa pe seama tastaturii full QWERTY incorporate, foarte similara cu cea de pe Treo Pro. Utilizatorii cu degete mari vor avea cu siguranta probleme la tastare, care se vor rezolva totusi in 2-3 zile de antrenament. Display-ul de 3.1 inchi este genial, suportand o rezolutie de 320 x 480 pixeli si se integreaza perfect in corpul terminalului. In plus, acest ecran multi-touch suporta gesturi de "ciupire" si vine cu o interfata intuitiva, similara cu cea de pe iPhone.

Mai multe detalii, in recenzia completa, aici.

[Via: Phonearena.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×