O treime dintre angajatori vor folosi autentificarea biometrică pe terminalele mobile până În 2016

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 741 ori
<b>O treime dintre angajatori vor folosi autentificarea biometrică pe terminalele mobile până În 2016</b>Ceea ce Apple a pornit anul trecut cu iPhone 5s poate deveni nu doar un trend ci o regulă în marile companii. E vorba despre autentificarea biometrică, care ar putea fi folosită pentru o treime din angajatorii din lume până în 2016. &nbsp; E vorba...

Ceea ce Apple a pornit anul trecut cu iPhone 5s poate deveni nu doar un trend ci o regulă în marile companii. E vorba despre autentificarea biometrică, care ar putea fi folosită pentru o treime din angajatorii din lume până în 2016.

E vorba aici despre companiile care permit angajaților să își aducă de acasă terminalele pe care lucrează. De obicei aceste device-uri sunt văzute ca o bătaie de cap pentru echipa de IT a unei firme, care are nevoie de extra securitate pentru acele modele. Gartner prezice că 30% dintre organizațiile mari se vor baza pe autentificarea prin amprentă pe terminalele mobile în următorii 2 ani.

La ora actuală companiile folosesc doar parole complexe pentru laptopuri, telefoane și tablete, uneori oferind acces la informații și date critice pentru acele firme. Este evident faptul că numărul telefoanelor și tabletelor din organizații este în creștere, după cum crește și numărul amenințărilor cibernetice. Astfel apare nevoia unei securizări mai bune, iar tehnologia biometrică pare răspunsul ideal.

Nu vă mirați dacă următorul iPad și MacBook vor avea la rândul lor scannere de amprente...

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×