Handsetul Lenovo LePhone, prezentat in imagini oficiale

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.209 ori
<b>Handsetul Lenovo LePhone, prezentat in imagini oficiale</b>Dupa ce l-am vazut in actiune la CES 2010, terminalul nou al celor de la Lenovo, LePhone este acum disponibil intr-o serie de imagini oficiale, pe care le puteti admira mai jos. Avem de-a face cu un nou smartphone Android, cu un design original si care...

Dupa ce l-am vazut in actiune la CES 2010, terminalul nou al celor de la Lenovo, LePhone este acum disponibil intr-o serie de imagini oficiale, pe care le puteti admira mai jos.

Avem de-a face cu un nou smartphone Android, cu un design original si care foloseste o tastatura atasabila drept accesoriu optional. Handsetul vine cu un design curbat, un pad directional plasat central, care poate fi un bonus sau un mare minus la capitolul ergonomie si un finisaj pe baza de crom, care face terminalul mai elegant.

In ce priveste lista de specificatii, aflam ca LePhone foloseste un ecran touch de 3.7 inchi, cu rezolutie de 480 x 800 pixeli, suporta conectivitate WCDMA, WiFi, Bluetooth si GPS si incorporeaza 2 camere: una de 3 megapixeli in partea din spate si una VGA in partea frontala (pentru videoconvorbiri). Telefonul va debuta in China in prima jumatate a lui 2010 si speram ca va ajunge si in Europa, la un moment dat.

LePhone

Lenovo Le phone

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×