XT701, primul telefon Android al Motorola fara tastatura fizica, disponibil in Corea sub denumirea XT720

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.714 ori
<b>XT701, primul telefon Android al Motorola fara tastatura fizica, disponibil in Corea sub denumirea XT720</b>Unul dintre primele telefoane Android produse de Motorola si lansate in China, XT701 va fi in curand disponibil si in Corea de Sud, incepand de luna viitoare, prin operatorul local SK Telecom. Handsetul isi va schimba numele in Motorola XT720 si va fi...

Unul dintre primele telefoane Android produse de Motorola si lansate in China, XT701 va fi in curand disponibil si in Corea de Sud, incepand de luna viitoare, prin operatorul local SK Telecom. Handsetul isi va schimba numele in Motorola XT720 si va fi primul telefon Android de pe piata sud-coreana.

Ca si modelul XT701, din China, Motorola XT720 vine cu Android 2.0, un display WVGA touchscreen de 3.7 inchi, WiFi, GPS, un port HDMI si suport Bluetooth. Terminalul incorporeaza si o camera de 8 megapixeli cu autofocus si blitz si suport pentru televiziune mobila (T-DMB).

Cu tot cu acest model, SK Telecom planuieste sa lanseze in jur de 13 terminale Android in acest an si aflam ca principalul sau rival, operatorul KT va lansa si el cateva modele Android. La aceasta ora KT este singurul operator local care vinde iPhone-ul in Corea.

Motorola XT720

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×