Handsetul Skypephone S2 se numeste acum "IM2"

Autor:  | Publicat în:  Skype 1.739 ori
<b>Handsetul Skypephone S2 se numeste acum "IM2"</b>Se pare ca handsetul Skypephone, oferit de catre compania britanica 3 ar putea purta numele de S2, in locul lui IM2, cum ar fi trebuit initial. Telefonul din imaginea de mai sus tocmai a trecut testele FCC, astfel ca terminalul a fost aprobat pentru...

Se pare ca handsetul Skypephone, oferit de catre compania britanica 3 ar putea purta numele de S2, in locul lui IM2, cum ar fi trebuit initial.

Telefonul din imaginea de mai sus tocmai a trecut testele FCC, astfel ca terminalul a fost aprobat pentru utilizarea in SUA. IM2 va include o camera de 3.2 megapixeli, HSDPA (o imbunatatire majora de la banalul UMTS al modelului original) si o carcasa metalica. Acest telefon a fost creat pentru a ajuta utilizatorii sa economiseasca banii care i-ar fi dat pe apeluri, sunand prin intermediul serviciilor VoIP.

Lansarea acestui handset nu a fost anuntata inca, dar va vom informa de indata ce aflam data sa. De remarcat este faptul ca acum pana si consola Sony PSP suporta Skype, astfel ca si aceasta devine un soi de semi-telefon, in cazul in doriti tarife mai mici decat cele aplicate de operatori. Cu un an in urma vorbeam frecvent despre duelul dintre VoIP si serviciile standard de telefonie, dar se pare ca operatorii au scazut tarifele intr-atat incat aceasta rivalitate s-a mai atenuat. Marii provideri vor continua ieftinirile si asta doar daca ne uitam la deciziile UE care indeamna la scaderi radicale ale tarifelor, in special pentru roaming.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×