Opera Mobile 9.5 amanat

1.056 ori
<b>Opera Mobile 9.5 amanat</b>Utilizatorii lui HTC Touch Diamond au observat cu siguranta cat de placuta este experienta navigarii pe web de pe acest terminal. Ei bine, calitatea navigarii se datora browserului Opera Mobile 9.5, a carui versiune generalizata ar fi trebuit lansata in...

Utilizatorii lui HTC Touch Diamond au observat cu siguranta cat de placuta este experienta navigarii pe web de pe acest terminal. Ei bine, calitatea navigarii se datora browserului Opera Mobile 9.5, a carui versiune generalizata ar fi trebuit lansata in iulie, dar a fost amanata.

Din fericire amanarea nu este foarte mare si putem vorbi acum despre o lansare a browserului in data de 17 iulie. Intarzierea se datoreaza catorva buguri descoperite in perioada de beta testing, iar Opera doreste ca aceasta perioada sa fie folosita pentru a rezolva problemele si pentru a testa produsul final. Daca rezultatul va fi un browser mai stabil ramane de vazut atunci cand Opera Mobile 9.5 va fi lansat.

In cazul in care nu sunteti familiar cu HTC Touch Diamond, acest handset include o versiune speciala a lui Opera Mobile 9.5, care soseste cu suport pentru navigarea cu ajutorul gesturilor utilizatorului, reformatarea textului si o viteza comparabila cu cea a lui Safari de pe iPhone. Ramane de vazut daca browserul se va comporta la fel de bine si pe restul terminalelor, fie ele Symbian sau Windows Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×