Hangouts pentru iOS primește apelare vocală gratuită, nu mai necesita SIM la bordul terminalului

957 ori
<b>Hangouts pentru iOS primește apelare vocală gratuită, nu mai necesita SIM la bordul terminalului</b>Aplicația Google Hangouts pentru iOS a primit o actualizare importantă, care va aduce câteva funcții binevenite pe terminalele voastre. Softul le permite acum utilizatorilor să realizeze apeluri gratuite, dar doar în SUA și Canada deocamdată....

Aplicația Google Hangouts pentru iOS a primit o actualizare importantă, care va aduce câteva funcții binevenite pe terminalele voastre. Softul le permite acum utilizatorilor să realizeze apeluri gratuite, dar doar în SUA și Canada deocamdată.

Ideea este de a realiza apeluri folosind numerele Google Voice și de această dată nu va mai fi nevoie de cartela SIM. Apelurile pot fi realizate via WiFi sau prin conexiune de date, dacă aveți totuși SIM. Puteți telefona de pe iPad, iPod, sau orice alt device compatibil cu aplicația. Până acum Google Voice consuma din minutele de convorbiri ale utilizatorilor, serviciul fiind un intermediar între cele 2 persoane ce poartă convorbirea.

în curând actualizarea va sosi și pe Android, după cum promite oficialul Vic Gundotra de la Google. Ce lipsește în acest moment este posibilitatea de a folosi Hangouts pentru a trimite SMS-uri via Google Voice, dar și această funcție va sosi în următoarele luni. Alte funcții noi includ trimiterea de GIF-uri și scăderea treptată a volumului muzical atunci când primiți un apel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×