Primul smartphone cu procesor octa core REAL, MediaTek, anunțat oficial: UMI X2S

1.145 ori
<b>Primul smartphone cu procesor octa core REAL, MediaTek, anunțat oficial: UMI X2S</b>Producătorul chinez UMI a anunțat oficial smartphone-ul UMI X2S, un terminal care poate fi considerat primul telefon cu procesor octa core REAL din lume. E vorba despre un CPU MT6592 de la MediaTek. &nbsp; Acest chip poate accesa toate cele 8 core-uri...

Producătorul chinez UMI a anunțat oficial smartphone-ul UMI X2S, un terminal care poate fi considerat primul telefon cu procesor octa core REAL din lume. E vorba despre un CPU MT6592 de la MediaTek.

Acest chip poate accesa toate cele 8 core-uri simultan, spre deosebire de chipsetul Exynos 5 de la Samsung, care alternează două grupuri quad core și folosește arhitectura big.LITTLE. UMI X2S a fost prezentat în cadrul Târgului Hong Kong Electronics, care s-a terminat miercuri, iar dotările sale includ un display Full HD de 5 inch și procesorul octa core de 1.5 GHz, plus 2 GB RAM.

Avem la dispoziție și 32 GB memorie internă, o cameră de 13 MP de la Sony în spate și NFC. Prețul acestui model este incredibil având în vedere dotările sale, fiind cuprins între 245 de dolari și 327 de dolari. Deocamdată nu avem o dată de lansare pentru acest device, iar șansele ca el să ajungă în Europa sunt minuscule.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×