Hannspree SNNPDI1B este un stick TV cu procesor Intel Bay Trail și Windows 8 la bord; Costă 219 euro

Autor:  | Publicat în:  Hannspree 558 ori
<b>Hannspree SNNPDI1B este un stick TV cu procesor Intel Bay Trail și Windows 8 la bord; Costă 219 euro</b>După ce am văzut stickul&nbsp;cu Windows 8, procesor quad core și care ar putea înlocui teoretic un PC, iată încă un device similar. Pe numele său Hannspree SNNPDI1B, acest stick este destinat televizoarelor, ca un accesoriu cu Windows 8 și...

După ce am văzut stickul cu Windows 8, procesor quad core și care ar putea înlocui teoretic un PC, iată încă un device similar. Pe numele său Hannspree SNNPDI1B, acest stick este destinat televizoarelor, ca un accesoriu cu Windows 8 și procesor Intel Bay Trail.

Produsul costă 219 euro și are rolul de a transforma orice monitor sau televizor într-un PC cu Windows, via conector HDMI. Gadgetul măsoară doar 9.8 mm în grosime și cântărește 38 de grame, iar la interior găsim un procesor quad core Intel Atom Z3735F de 1.33 GHz, 2 GB RAM și 32 GB stocare eMMC. în plus, primim și un slot microSD, iar ca OS avem la bord Windows 8.1.

Portul microUSB al acestui stick servește pentru alimentare, dar există și un port USB 2.0 și o ieșire HDMI. La capitolul conectivitate avem și Bluetooth 4.0 și WiFi 802.11n. Designul e unul banal, dreptunghiular, iar terminalul e fabricat din policarbonat. Hannspree SNNPDI1B e produs de către Quanta Computers și poate fi găsit în Europa via UK, la acest magazin.

Sau puteți opta pentru stickul MeeGo Pad T01.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×