Hârtie igienică pentru telefoane - iată cel mai nou program pilot din băile japoneze

1.687 ori
<b>Hârtie igienică pentru telefoane - iată cel mai nou program pilot din băile japoneze</b>Japonezii ne uimesc din nou și nu cu cine știe ce invenție, ci cu o decizie ce are de-a face cu igiena. Mai precis, japonezii au dat startul unui program pilot prin care în băile din aeroportul din Narita vor fi plasate role de hârtie igienică pentru

Dacă nici japonezii nu ştiu să ne uimească prin invenţiile lor, atunci nimeni nu ştie. Cel mai nou program pilot al niponilor implică utilizarea hârtiei igienice pentru a curăţa ecranele smartphone-urilor, pentru început în aeroporturile japoneze.

Faşiile de hârtie poarta inscripţia "Welcome to Japan" şi oferă şi detalii despre hotspoturile WiFi şi alte date utile. Având în vedere şi imprimeul cu numele operatorului DoCoMo, e posibil ca şi ei să fie implicaţi în proiect. Dacă aveţi drum la aeroportul internaţional Narita veţi găsi această hârtie igienică specială pentru telefoane, separat de cea standard din băi.

Opţiunea va fi disponibilă până în martie, când programul pilot se va încheia. De ani întregi tot auzim de acel studiu ce afirmă că tastaturile noastre de la PC şi ecranele telefoanelor noastre au mai multe bacterii şi particule decât colacul toaletei. Există un adevărat "turism al toaletelor" în Japonia, criticii de restaurante poposind mereu în acele băi-minune pentru a se minuna de inovaţiile lor tehnologice.

Ele au odorizante, fac analizele utilizatorului, au sunete elegante ce acoperă disconfortul omenesc firesc şi toalete inteligente ce se reglează în funcţie de înălţime. Evident suntem în favoarea igienei extra şi aprobăm această abordare, în condiţiile în care tot mai multă lume merge cu telefonul la baie şi apoi îl ţine aproape de ochi şi gură ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×