HBO anunta ca va oferi continuturile sale media pe iPad si alte terminale mobile

Autor:  | Publicat în:  Apple 909 ori
<b>HBO anunta ca va oferi continuturile sale media pe iPad si alte terminale mobile</b>HBO a anuntat recent ca va oferi continuturi media pe iPad si alte platforme mobile. Astfel, seriale precum "Entourage", "Hung" sau "Spartacus" vor putea fi urmarite indiferent de locul in care va aflati. &nbsp; Continuturile vor fi disponibile prin...

HBO a anuntat recent ca va oferi continuturi media pe iPad si alte platforme mobile. Astfel, seriale precum "Entourage", "Hung" sau "Spartacus" vor putea fi urmarite indiferent de locul in care va aflati.

Continuturile vor fi disponibile prin intermediul lui HBO Go, un serviciu similar lui Hulu, pe care celebrul canal l-a pus la dispozitia clientilor sai. Compania HBO are contracte cu Verizon si Comcast, iar persoanele inregistrate nu vor mai trebui sa plateasca pentru a vedea HBO pe terminalele lor mobile.

Mutarea HBO pe terminale mobile ar putea avea loc in aproximativ 6 luni si vine ca o evolutie previzibila, avand in vedere ca fiecare provider de continut video doreste ca produsul sau principal sa fie disponibil pe tot mai multe platforme.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×