HTC Aria debuteaza in Hong Kong, curand si in Europa

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.972 ori
<b>HTC Aria debuteaza in Hong Kong, curand si in Europa</b>HTC Corporation a anuntat recent debutul terminalului HTC Aria in Hong Kong, prin intermediul operatorului SmarTone-Vodafone. Putem specula ca acelasi operator va fi preferat si in cazul lansarii internationale a handsetului... poate chiar si in Romania....

HTC Corporation a anuntat recent debutul terminalului HTC Aria in Hong Kong, prin intermediul operatorului SmarTone-Vodafone. Putem specula ca acelasi operator va fi preferat si in cazul lansarii internationale a handsetului... poate chiar si in Romania.

In ce priveste noul model de telefon HTC, Aria este un terminal compact, dotat cu o camera de 5 megapixeli, un display HVGA de 3.2 inchi si Android OS. De asemena, handsetul se bazeaza pe interfata HTC Sense, care permite utilizatorului sa fie in permanent contact cu amicii sai, prin intermediul functiei Friend Stream. Aceasta include Facebook, Twitter si Flickr, servite sub forma de update-uri intr-un singur meniu.

HTC Aria foloseste toate serviciile si aplicatiile Google populare, fie ca e vorba de Google Search, Google Maps, Gmail sau YouTube si veti putea descarca si aplicatii din Android Market, daca doriti. Terminalul cantareste 115 grame, are o lungime de doar 10 cm si un design comfortabil pentru utilizator.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×