HBO Go la Vodafone gratuit pentru abonaţii Red; Aparent se pregăteşte şi un spot TV cu "Jon Snow de România" (Zvon)

1.810 ori
<b>HBO Go la Vodafone gratuit pentru abonaţii Red; Aparent se pregăteşte şi un spot TV cu "Jon Snow de România" (Zvon)</b>E drept că acest zvon nu e la fel de mare precum cel cu achiziţia RCS & RDS de către Vodafone sau că achiziţia UPC, dar e totuşi unul interesant. Pe forumul Mobilissimo se discută activ despre zvonul propagat pe un alt forum, ce afirmă că...

E drept că acest zvon nu e la fel de mare precum cel cu achiziţia RCS & RDS de către Vodafone sau că achiziţia UPC, dar e totuşi unul interesant. Pe forumul Mobilissimo se discută activ despre zvonul propagat pe un alt forum, ce afirmă că Vodafone ar introduce de azi o ofertă specială ce include HBO Go la pachet.

Astfel, abonaţii RED vor primi HBO Go gratuit, fără a avea nevoie de un abonament la cablu TV. La nivel global evoluţia serviciilor de televiziune şi cablu a dus la migrarea acestora către mediul online, de vreme ce publicul se uită tot mai puţin la televizor. Discuţiile purtate pe forumul sursa menţionează şi că azi, 15 iunie se va lansa un nou spot TV care va promova oferta.

Aparent el va include un "Jon Snow de România", ceea ce sună foarte amuzant şi interesant (Jon Snow e un personaj celebru din Game of Thrones). Nu e foarte clar dacă absolut totuşi abonaţii RED au parte de oferta sau doar cei cu abonamente ceva mai scumpe. La sursa se discută despre un RED 99 şi despre modificări aplicate abonamentelor RED.

În cel mai rău caz s-ar putea ca traficul în HBO Go să fie gratis şi nu serviciul în sine.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×