Helio Fin, lansat oficial

1.242 ori
<b>Helio Fin, lansat oficial</b>Existau zvonuri in legatura cu acest terminal pe Internet, dar iata ca acestea s-au concretizat intr-un telefon mobil real, pe care il puteti admira in urmatoarea imagine: Helio incearca sa aduca in SUA cel mai subtire telefon cu clapeta, care reprezinta...

Existau zvonuri in legatura cu acest terminal pe Internet, dar iata ca acestea s-au concretizat intr-un telefon mobil real, pe care il puteti admira in urmatoarea imagine:

Helio incearca sa aduca in SUA cel mai subtire telefon cu clapeta, care reprezinta de fapt "inghesuirea" functiilor unui Helio Ocean intr-un ambalaj mai mic. Helio Fin integreaza capacitatea de messaging de top, intalnita la Ocean, oferind suport pentru AIM, Windows Live Messenger, Yahoo IM, dar si servicii push email. Garmin Mobile isi face debutul pe terminalele Helio, oferind o directie de mers soferilor, in timp real datorita unui sistem GPS de calitate.

Helio Fin este dotat cu o camera de 3 megapixeli, suport pentru MySpace si sloturi de extensie a memoriei de pana la 4GB. Terminalul este disponibil incepand de ieri, la pretul de 179 de dolari la toate magazinele Helio si banuim ca va avea vanzari memorabile. Pretul sau si feature-urile cu care soseste il vor face atractiv pentru orice fan al terminalelor superdotate, dar si pentru orice sofer care doreste un telefon dotat cu GPS.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×