Imagini in premiera cu succesorul lui Sony Ericsson K850

4.213 ori
<b>Imagini in premiera cu succesorul lui Sony Ericsson K850</b>Un site chinezesc a pus la dispozitie publicului o serie de imagini cu ceea ce pare a fi succesorul recent lansatului Sony Ericsson K850. K850 este la randul sau succesorul celebrului K800 (Wilma), "nascut" sub brandul Cyber-Shot. Tot ceea ce prezinta...

Un site chinezesc a pus la dispozitie publicului o serie de imagini cu ceea ce pare a fi succesorul recent lansatului Sony Ericsson K850.

K850 este la randul sau succesorul celebrului K800 (Wilma), "nascut" sub brandul Cyber-Shot. Tot ceea ce prezinta aceste imagini este carcasa terminalului, care totusi ne da cateva indicii despre urmasul lui K850. Tastele bizare ale modelului mentionat anterior vor fi pastrate in cadrul acestui telefon, care se pare ca va fi dotat cu zoom optic 3x. Cu o lentila atat de puternica, ne asteptam sa vedem un senzor de 5 megapixeli sub carcasa telefonului, daca nu chiar unul mai puternic.

Viitoarele lansari de terminale mobile are celor de la Sony Ericsson ii vor face fericiti pe fotografii amatori, dar si pe cei profesionisti care nu cred inca in capacitatile unui "cameraphone". Linia Cyber-Shot a fost premiata in ultimii ani, dand publicului o serie de terminale de calitate, care au impus noi standarde la capitolul camerelor cu care sunt dotate telefoanele mobile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×