Serviciul de telefonie Skype functioneaza din nou

1.060 ori
<b>Serviciul de telefonie Skype functioneaza din nou</b>Skype a afirmat ca serviciul sau de telefonie prin Internet si-a revenit dupa o problema de software, care a impiedicat numerosi utilizatori sa se logheze timp de 2 zile. Compania, o divizie a celebrului site de licitatii eBay a afirmat ca va da detalii...

Skype a afirmat ca serviciul sau de telefonie prin Internet si-a revenit dupa o problema de software, care a impiedicat numerosi utilizatori sa se logheze timp de 2 zile.

Compania, o divizie a celebrului site de licitatii eBay a afirmat ca va da detalii in curand in legatura cu incidentul petrecut. Intre timp, reprezentatii Skype fac afirmatii controversate, cerandu-si scuze, dar si multumindu-i publicului din firma. In jur de 220 de milioane de oameni folosesc serviciul Skype, care permite utilizatorilor sa efectueze convorbiri la distanta prin Internet.

Problema celor de la Skype a inceput joi, cand utilizatori din Vietnam, Brazilia, Germania, SUA si multe alte tari nu s-au putut loga pentru a efectua apeluri telefonice sau trimite mesaje text. Reprezentantii Skype afirma ca a fost totul doar o problema de software, care s-a remediat destul de repede. Sa fie vorba de un sabotaj al companiilor rivale sau doar de o mica doza de iresponsabilitate?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×