Produse evoMAG.ro

Serviciul de telefonie Skype functioneaza din nou

Autor:  | Publicat în:  Skype 890 ori
<b>Serviciul de telefonie Skype functioneaza din nou</b>Skype a afirmat ca serviciul sau de telefonie prin Internet si-a revenit dupa o problema de software, care a impiedicat numerosi utilizatori sa se logheze timp de 2 zile. Compania, o divizie a celebrului site de licitatii eBay a afirmat ca va da detalii...

Skype a afirmat ca serviciul sau de telefonie prin Internet si-a revenit dupa o problema de software, care a impiedicat numerosi utilizatori sa se logheze timp de 2 zile.

Compania, o divizie a celebrului site de licitatii eBay a afirmat ca va da detalii in curand in legatura cu incidentul petrecut. Intre timp, reprezentatii Skype fac afirmatii controversate, cerandu-si scuze, dar si multumindu-i publicului din firma. In jur de 220 de milioane de oameni folosesc serviciul Skype, care permite utilizatorilor sa efectueze convorbiri la distanta prin Internet.

Problema celor de la Skype a inceput joi, cand utilizatori din Vietnam, Brazilia, Germania, SUA si multe alte tari nu s-au putut loga pentru a efectua apeluri telefonice sau trimite mesaje text. Reprezentantii Skype afirma ca a fost totul doar o problema de software, care s-a remediat destul de repede. Sa fie vorba de un sabotaj al companiilor rivale sau doar de o mica doza de iresponsabilitate?

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×