HERE Maps primește un nou design, prezentat pe un terminal care aduce cu un Lumia, dar cu butoane inedited (Video)

832 ori
<b>HERE Maps primește un nou design, prezentat pe un terminal care aduce cu un Lumia, dar cu butoane inedited (Video)</b>Segmentul HERE de la Nokia (compania rămasă după vânzarea Devices către Microsoft) generează profituri serioase, iar azi aflăm că proiectul evoluează. Se pare că designul soluției HERE Maps a fost actualizat și avem și un slogan "Maps for...

Segmentul HERE de la Nokia (compania rămasă după vânzarea Devices către Microsoft) generează profituri serioase, iar azi aflăm că proiectul evoluează. Se pare că designul soluției HERE Maps a fost actualizat și avem și un slogan "Maps for Life" pentru produs.

Peter Skillman, șeful de design de la HERE oferă detalii despre noutăți în clipul de mai jos. E interesantă și imaginea de mai sus cu un telefon care aduce cu un Lumia. Pe noi ne intriga în special butoanele capacitive de sub ecran, mai ales că nu seamănă cu nimic din ce știm în acest moment. în privința noutăților, changelogul include Intuitive Maps, care vă permit să separați elementele hartii mai bine decât până acum.

Avem parte și de o ierarhizare mai bună a străzilor, mai multă culoare și contrast și umbre pentru a scoate în evidență denivelările terenului. HERE va adăugă mai multe detalii hărților și le vor face mai relevante și mai ușor de interpretat. Remarcăm și prezența unor imagini 3D și modele 3D ale clădirilor. Pe când și un rival solid pentru Street View?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×