eMAG dă startul campaniei “Revoluția Prețurilor” ce se va derula În perioada 25-27 iunie; tablete cu prețuri Începând de la 99 lei și smartphone-uri la 199 lei !

1.943 ori
<b>eMAG dă startul campaniei &ldquo;Revoluția Prețurilor” ce se va derula În perioada 25-27 iunie; tablete cu prețuri Începând de la 99 lei și smartphone-uri la 199 lei !</b>Astăzi prin intermediul unui comunicat de presă, cei de la eMAG ne anunță cu privire la o ofertă specială de discount-uri denumită &ldquo;Revoluția prețurilor&rdquo;. Aflăm că aceasta este totodată și cea mai mare campanie de reducere a verii...

Astăzi prin intermediul unui comunicat de presă, cei de la eMAG ne anunță cu privire la o ofertă specială de discount-uri denumită “Revoluția prețurilor”. Aflăm că aceasta este totodată și cea mai mare campanie de reducere a verii organizată de eMAG și se întinde pe perioada 25-27 iunie.

eMAG.ro va oferi timp de trei zile reduceri în valoare totală de 5.000.000 lei la o gamă variată de produse, printre care se numără electronice, produse IT, electrocasnice, produse pentru casă și grădină, petshop, cosmetice, cărți sau jucării. Din punct de vedere al reducerii aplicate în funcție de fiecare categorie de produse în parte, cel mai mare procent de reducere va fi aplicat tabletelor al căror preț va începe de la 99 lei.

De asemenea, discount-uri de 35% se vor întâlni la televizoare și electrocasnice, 25% pentru parfumuri și 95% pentru cărți. Violeta Luca, Vicepreședinte Executiv eMAG declară că în dimineața zilei de miercuri vor regăsi și smartphone-uri la 199 lei sau televizoare LED cu prețuri începând de la 699 lei. Vă recomandăm să acordați atenție ghidului eMAG, care vă va ajuta să nu ratați achiziția produsului dorit la super reducere! îl găsiți aici.

UPDATE - campania e live, puteți vedea reducerile aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×