HiPhone este copia perfecta a lui iPhone

2.137 ori
<b>HiPhone este copia perfecta a lui iPhone</b>Publicul tinta al acestui terminal este in mod clar format din persoane care nu au cumparat inca un Apple iPhone. Aceasta clona copiaza si numele handsetului produs de Apple, sosind cu denumirea de HiPhone T32, dar fiind cunoscut si drept CECT T32 sau...

Publicul tinta al acestui terminal este in mod clar format din persoane care nu au cumparat inca un Apple iPhone. Aceasta clona copiaza si numele handsetului produs de Apple, sosind cu denumirea de HiPhone T32, dar fiind cunoscut si drept CECT T32 sau Daxian X999.

Voci de specialitate afirma ca aceasta ar fi clona cea mai apropiata de calitatea unui iPhone real. Avem de-a face cu o clona made in China, un telefon 3G cu WiFi, GPS, Bluetooth, o camera de 2 megapixeli, suport pentru playback MP3/MP4 si Windows Mobile 6.0. HiPhone are avantajul de a fi disponibil deblocat si de a nu necesita o activare pentru a functiona.

Majoritatea cartelelor SIM vor functiona pe acest telefon, care include si un display touchscreen TFT de 3.2 inchi cu rezolutie inalta. Camera sa digitala de 2 megapixeli poate face poze la rezolutii de 1600 x 1200 pixeli si suporta inregistrare audio si video. Clona lui iPhone soseste cu suita Windows Office si Internet Explorer, iar in ce priveste conectivitatea, el beneficiaza de GSM triband 900/1800/1900 MHz si Bluetooth.

GPS-ul este activat prin Bluetooth extern cu ajutorul unei antene GPS separate. T32 dispune si de un slot microSD care ii asigura o memorie de 2 GB, iar bateria sa rezista 150 de ore in standby si 5 ore in mod convorbire. Puteti achizitiona un HiPhone chiar acum de pe EBay la pretul de 300 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×