Succesorul lui Steve Jobs este... ales de consiliul de directori Apple

1.299 ori
<b>Succesorul lui Steve Jobs este... ales de consiliul de directori Apple</b>Problemele cu sănătatea lui Steve Jobs l-au făcut pe gurul Apple să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor, el revenind doar pentru a lansa tableta iPad 2. Nu se știe încă dacă îl vom vedea pe Jobs și la debutul lui iPhone 5 sau chiar...

Problemele cu sănătatea lui Steve Jobs l-au făcut pe gurul Apple să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor, el revenind doar pentru a lansa tableta iPad 2. Nu se știe încă dacă îl vom vedea pe Jobs și la debutul lui iPhone 5 sau chiar la cârma Apple pentru prea mult timp.

O sursă anonimă afirma că există planuri ale consiliului de directori Apple pentru a alege un nou CEO în locul lui Steve Jobs. Steve se afla la cârmă gigantului din Cupertino încă din 1997, iar concediul său medical durează deja de câteva luni bune. Rețineți totuși că acest personaj carismatic și-a păstrat poziția activă în cadrul companiei.

Se pare că directorii Apple nu sunt încântați de faptul că Jobs nu se mai poate implica în desfășurarea activităților de bază ale companiei, dar până acum nici un oficial nu a avut curaj să abordeze acest subiect. Nu e deloc ușor să găsești înlocuitor pentru geniul din spatele lui iPhone, iPod și iPad, omul care analizează fiecare aspect înainte de lansarea unui nou iProdus, de la ambalaj la PR.

Unul dintre motto-urile marilor corporații este "nimeni nu este neînlocuit"... să vedem dacă se va aplica și în cazul lui Steve Jobs, de la care se așteaptă totuși o revenire miraculoasă pe scenă, având în vedere pasiunile pe care le generează discursurile sale.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×