Qualcomm dorește ca TSMC să se ocupe de producția chipset-ului Snapdragon 855 și nu Samsung

1.797 ori
<b>Qualcomm dorește ca TSMC să se ocupe de producția chipset-ului Snapdragon 855 și nu Samsung</b>O veste interesantă ajunge astăzi online, aceea că firma americană Qualcomm dorește ca TSMC să se ocupe de producția procesorului flagship numit Snapdragon 855. Până acum Samsung era compania aleasă pentru această treabă

Cu toate că în ultimii ani Qualcomm a mers pe mâna celor de la Samsung pentru producerea chipset-urilor mobile precum Snapdragon 820, Snapdragon 821 și Snapdragon 835, se pare că viitorul nu va mai fi atât de roz pentru sud-coreeni.

Zvonuri apărute online afirmă că americanii de la Qualcomm urmează a renunța la acest partener pentru dezvoltarea procesoarelor și la mijloc s-ar putea afla niște neînțelegeri între cele două părți. Am auzit la un moment dat faptul că Samsung ar fi primit interdicția de a-și vinde soluțiile Exynos către alți producători de smartphone-uri, interdicție care bineînțeles a sosit din partea Qualcomm.

Cu siguranță Sammy nu a fost încântată de această decizie impusă și la mijloc au apărut conflicte ce i-au pus serios pe gânduri pe americani. Deși Snapdragon 845 are mari șanse să fie produs de Samsung, nu același lucru se va putea spune și despre Snapdragon 855, chipset pe care îl va produce nimeni altul decât TSMC, aceasta fiind dorința Qualcomm aparent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×