Sony Xperia 1 în varianta 5G apare expus sub formă de prototip la un eveniment Softbank Japonia; Îl vedem în imagini

1.509 ori
<b>Sony Xperia 1 în varianta 5G apare expus sub formă de prototip la un eveniment Softbank Japonia; Îl vedem în imagini</b>În pragul zvonurilor ce sugerează faptul că în cadrul târgului de tehnologie IFA 2019 cei de la Sony vor prezenta un Xperia 2 cu suport 5G la bord, iată că vedem un device prototip al japonezilor ce dispune de acest standard

În pragul zvonurilor ce sugerează faptul că în cadrul târgului de tehnologie IFA 2019 cei de la Sony vor prezenta un Xperia 2 cu suport 5G la bord, iată că vedem un device prototip al japonezilor ce dispune de acest standard de conectivitate. Terminalul în cauză pare a fi un Xperia 1 modificat ce include și o husă specială (modulară la prima vedere), în zona inferioară regăsindu-se probabil modemul 5G necesar.

Xperia 1 5G

Prototipul în cauză este expus în perioada 26-28 iulie în cadrul unei cabine a operatorului Softbank Japonia amplasată în spațiul în care are loc evenimentul "Fuji Rock Festival". Aflăm că la fața locului a fost creată un soi de rețea 5G ad-hoc și că sunt realizate teste demo atât cu telefoane, transmisiuni live 5G, dar și gaming în VR.

Xperia 1 5G

Avem în imagini atât prototipul Sony Xperia 1 5G, cât și un telefon de la Sharp ce aduce la bord un modem dedicat pentru accesarea de rețele 5G. Apariția acestui telefon Sony la eveniment nu poate fi decât un indiciu cu privire la faptul că într-adevăr ni se pregătește debutul unui model 5G Xperia, existând posibilitatea ca produsul în cauză să fie chiar numit Xperia 1 5G. Ne convingem la început de septembrie atunci când are loc IFA 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×