Dock-ul de încărcare Pixel Stand destinat lui Google Pixel 3 apare într-o animație extrasă din apk-ul aplicației Google

776 ori
<b>Dock-ul de încărcare Pixel Stand destinat lui Google Pixel 3 apare într-o animație extrasă din apk-ul aplicației Google</b>Printre accesoriile pe care Google le-ar putea lansa alături de smartphone-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL s-ar putea număra și un dock de încărcare, produs numit Pixel Stand. Am aflat prima dată despre existența acestui dispozitiv pe finalul lunii

Alături de smartphone-urile Pixel 3 și Pixel 3 XL care au programat un debut pe data de 9 octombrie cei de la Google ar putea prezenta și o serie de accesorii interesante precum este și cazul dock-ului de încărcare numit Pixel Stand. Am aflat prima dată despre existența acestui dispozitiv la sfârșitul lunii iulie când aparea menționat în codul sursă al aplicației Google, iar acum tot aplicația cu pricina ne aduce o animație cu gadget-ul. 

Google Pixel Stand

Deși telefonul nu se aseamănă cu ce ni se pregătește pentru Pixel 3 sau Pixel 3 XL, important este dock-ul în care acesta este plasat și animația în sine. Aparent acesta va fi un dock de încărcare standard prin fir și nu unul wireless precum se vehicula anterior. Vedem și faptul că pe ecranul dispozitivului din animație se afișează sub forma unui slideshow diferite fotografii, semn că telefoanele vor oferi un mod special pentru a le transforma într-un soi de ramă foto.

La un moment dat se vorbea și despre o integrare a lui Google Assistant în tandem cu folosirea acestui dock, dar până când nu avem date mai concrete nu putem lua acest zvon drept unul real. Mai avem de așteptat doar câteva săptămâni pentru a vedea noile dispozitive și vedea ce îmbunătățiri au fost aduse la nivel de captură foto. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×