Google Pixel 3 XL se zgârie rău, dar se şi "vindecă"! Unbox Therapy desfiinţează Scratch Gate (Video)

1.082 ori
<b>Google Pixel 3 XL se zgârie rău, dar se şi "vindecă"! Unbox Therapy desfiinţează Scratch Gate (Video)</b>În urmă cu doar câteva zile vă prezentam aici și testul de zgâriere pe care JerryRigEverything l-a realizat asupra smartphone-ului Google Pixel 3 XL. Astăzi aflăm că în realitate lucrurile nu sunt chiar atât de grave, astfel că zgârieturile minore

V-am prezentat cu câteva zile în urma testul de zgâriere a lui Google Pixel 3 XL, care s-a lăsat cu adevărat cu zgârieturi realizate cam uşor pe spatele său. În special versiunea neagră e predispusă la aşa ceva. Şi pentru că Unbox Therapy e maestru în a descoperi scandaluri tip Gate (vezi Beautygate), celebrul YouTuber a testat la rândul său rezistența la zgârieturi a noului flagship Google. Ce a ieşit vedeţi în următoarele rânduri.

Google Pixel 3 XL

Încă de la primul contact cu Pixel 3 XL se remarcă un lucru atipic: textura spatelui mat. E sticlă în continuare, dar o sticlă mată cu o textură inedită. Nu e chiar o premieră, pentru că această abordare de sticlă "frosted" a fost pusă în aplicare şi pe OnePlus 6. Avantajul sticlei mate e că atrage mai puţine amprente, faţă de cea glossy şi strălucitoare. Lumea se plânge totuşi că porţiunea aceea e foarte uşor de zgâriat cu monede sau cheile din buzunar.

Unbox Therapy a făcut în clip testul cu o cheie şi o brichetă, dar şi bănuţi. Testul numărul 1 a fost cel cu bricheta, porțiunea de plastic, care nu lasă zgârieturi vizibile. Partea metalică a brichetei începe să lase deja urme vizibile. Partea bună e că se iau foarte uşor dacă dai cu degetul peste ele. Moneda şi cheile fac şi ele prăpăd cu zgârieturi care transforma spatele lui Pixel 3 XL într-o foaie de caiet haşurat.

Partea bună e că totul se şterge foarte uşor cu degetul. Unbox Therapy afirmă că o structură poroasă poate fi secretul pentru acest comportament al materialului. La final vedem că o spălare a spatelui cu o periuţă de dinţi şi vreun săpun rezolvă absolut toate zgârieturile. Concluzia? Gata cu îngrijorarea legată de zgâriere, deci telefonul chiar rezistă la contactul cu metalele din buzunar, orice zgârietură ieşind la curăţare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×