HMD Global confirmă lansarea lui Nokia X5 la nivel internațional sub denumirea de Nokia 5.1 Plus

852 ori
<b>HMD Global confirmă lansarea lui Nokia X5 la nivel internațional sub denumirea de Nokia 5.1 Plus</b>De curând finlandezii de la HMD Global au lansat pe piața din China smartphone-ul de buget numit Nokia X5, terminal pe care îl vom vedea lansat în perioada următoare și într-o ediție internațională intitulată Nokia 5.1 Plus. Aceasta a fost confirmată

Săptămâna trecută finlandezii de la HMD Global lansau pe piața din China smartphone-ul de buget Nokia X5, un telefon care a atras rapid și atenția publicului internațional și care astăzi are confirmat un debut global. Informația vine direct din partea lui Juho Sarvikas (CFO HMD Global) care a răspuns la comentariul unui utilizator pe Twitter care spunea că telefonul trebuie să ajungă și în alte țări precum India și Sri Lanka.

Juho a răspuns că nu este nevoie de organizarea unui sondaj care să scoată la iveală dorința publicului de a vedea telefonul lansat și în alte regiuni, fiind practic o confirmare a lansării sale globale. Telefonul va purta numele Nokia 5.1 Plus și dotările rămân neschimbate de la ecranul HD+ de 5.86 inch, la procesorul Helio P60 și până la bateria de 3060 mAh oferită la pachet.

Așa cum v-am informat în articolul de lansare al modelului de bază Nokia X5, acest telefon mai aduce și o cameră duală de 13 + 5 megapixeli ce facilitează captura cu efect bokeh, cât și o cameră selfie de 8 megapixeli. Costă 150 dolari în varianta cu 3 GB RAM + 32 GB stocare flash, respectiv 208 dolari în versiunea cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×