HMD Global confirmă lansarea lui Nokia X5 la nivel internațional sub denumirea de Nokia 5.1 Plus

828 ori
<b>HMD Global confirmă lansarea lui Nokia X5 la nivel internațional sub denumirea de Nokia 5.1 Plus</b>De curând finlandezii de la HMD Global au lansat pe piața din China smartphone-ul de buget numit Nokia X5, terminal pe care îl vom vedea lansat în perioada următoare și într-o ediție internațională intitulată Nokia 5.1 Plus. Aceasta a fost confirmată

Săptămâna trecută finlandezii de la HMD Global lansau pe piața din China smartphone-ul de buget Nokia X5, un telefon care a atras rapid și atenția publicului internațional și care astăzi are confirmat un debut global. Informația vine direct din partea lui Juho Sarvikas (CFO HMD Global) care a răspuns la comentariul unui utilizator pe Twitter care spunea că telefonul trebuie să ajungă și în alte țări precum India și Sri Lanka.

Juho a răspuns că nu este nevoie de organizarea unui sondaj care să scoată la iveală dorința publicului de a vedea telefonul lansat și în alte regiuni, fiind practic o confirmare a lansării sale globale. Telefonul va purta numele Nokia 5.1 Plus și dotările rămân neschimbate de la ecranul HD+ de 5.86 inch, la procesorul Helio P60 și până la bateria de 3060 mAh oferită la pachet.

Așa cum v-am informat în articolul de lansare al modelului de bază Nokia X5, acest telefon mai aduce și o cameră duală de 13 + 5 megapixeli ce facilitează captura cu efect bokeh, cât și o cameră selfie de 8 megapixeli. Costă 150 dolari în varianta cu 3 GB RAM + 32 GB stocare flash, respectiv 208 dolari în versiunea cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×