Următorul flagship Nokia va avea un preţ piperat; Iată ce ştim despre Nokia 9 / Nokia 10

5.593 ori
<b>Următorul flagship Nokia va avea un preţ piperat; Iată ce ştim despre Nokia 9 / Nokia 10</b>Este de așteptat ca finlandezii de la HMD Global să aducă în acest an și un flagship pe piață, produs ce s-ar putea numi fie Nokia 9, fie Nokia 10. Detalii despre acest terminal au început să reapară în mediul online, astăzi fiind dezvăluit

În aceste zile tot vedem scăpări legate de Samsung Galaxy Note 9, Galaxy S10, uneori iPhone X Plus sau Pixel 3. Nici urmă de Nokia 9 sau Nokia 10, care scăpau abitir la început de an, cu speculaţii legate de 5 camere la bord. În schimb aflăm azi ceva informaţii despre un nou flagship Nokia, care ar urma să fie piperat ca preţ.

HMD Global este probabil singura mare companie care joacă în zona Android şi nu are un flagship veritabil în 2018. Nokia 8 Sirocco este doar un înlocuitor, un upgrade cosmetic pentru Nokia 8. Aşa numitul Nokia 9 ar trebui să fie telefonul pilot real şi azi aflăm că el va costa în jur de 1000 de dolari, dacă nu chiar mai mult. Având în vedere că Nokia 8 costă 700 de dolari la debut, saltul e destul de însemnat.

HMD trebuie să justifice preţul cumva şi ne vine în minte iarăşi setupul cu 5 camere din spate. Măcar să revină optica Pureview combinată cu Zeiss şi tot ar fi ceva... Se zvoneşte că Nokia 9 nu va adera la trendul bretoanelor, dar va împrumuta camera de la Light, ştiţi voi, cea cu foarte multe obiective. La bord ar trebui să găsim cel mai nou procesor Snapdragon, 6 sau 8 GB RAM şi multă stocare.

Nokia 8 a fost interesant că design, compact, bine şlefuit şi comod. Nokia 9 posibil să treacă la o diagonală mai mare şi rămâne de văzut dacă va trece la spatele de sticlă, ştiută fiind afinitatea HMD pentru metal de când activează pe piaţă. Despre Light am tot scris, dar compania se chinuie să lanseze un produs comercial de 3 ani. Promite performanţă la nivel de DSLR în condiţii low light, dar are cu siguranţă nevoie de un partener mare pentru a intra în mainstream. HMD ar putea fi soluţia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×