HMD Global confirmă lansarea unui update pentru aplicația Camera de pe actualele smartphone-uri Nokia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 859 ori
<b>HMD Global confirmă lansarea unui update pentru aplicația Camera de pe actualele smartphone-uri Nokia</b>În această vară am aflat că finlandezii de la HMD Global au obținut brevetul pentru celebra interfață Lumia Camera, interfață care ar putea ajunge pe actualele smartphone-uri Nokia odată cu update-ul la Android Oreo. Vestea că vor fi aplicate

Cu ceva timp în urmă aflam despre posibilitatea ca HMD Global să ofere un update pentru aplicația Camera de pe actualele smartphone-uri Nokia, fiind menționată chiar și posibilitatea de a vedea o versiune similară aplicației Lumia Camera. Acum Juho Sarvikas (Chief Product Manager HMD Global) dezvăluie că într-adevăr se pregătește un update pentru acest software.

Nokia

El a răspuns la întrebărilor unor utilizatori pe Twitter referitor la această dorință și a confirmat chiar că într-adevăr Lumia Camera dispune de cel mai comod UI de pe piață. Rămâne să vedem acum cât de rapid va sosi update-ul mult dorit, deși ne gândim la probabilitatea ca schimbarea să apară odată cu actualizarea la Android Oreo.

Nokia

Acest din urmă release va sosi pe smartphone-uri precum Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6, Nokia 7, Nokia 8, dar și pe recent lansatul Nokia 2 care se va comercializa pentru numai 99 euro pe plan european. Telefonul aduce și o baterie generoasă de 4100 mAh și un pachet hardware compus din procesorul Snapdragon 212 și 1 GB RAM - suficient iată pentru a rula Oreo!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×