Vedetele de pe YouTube prezintă iPhone X în acţiune; De la fashioniste la bloggeri generalişti, cu primele impresii hands on (Video)

2.159 ori
<b>Vedetele de pe YouTube prezintă iPhone X în acţiune; De la fashioniste la bloggeri generalişti, cu primele impresii hands on (Video)</b>Apple a decis să le ofere celebrităților de pe YouTube o privire mai detaliată asupra lui iPhone X, terminal ce va fi livrat începând cu data de 3 noiembrie către norocoșii ce au reușit să plaseze o precomandă în timp util. Vedem astfel o serie

Era de aşteptat ca vedetele de pe YouTube şi vloggerii cu mulţi followeri să pună mâna pe iPhone X mai devreme decât publicul de rând. Pentru cumpărătorul de rând telefonul vine pe 3 noiembrie, în cantităţi limitate şi probabil vor mai trece săptămâni bune până să îl vedem şi în România. Până atunci avem prime clipuri hands on realizate de vedete de pe YouTube.

iPhone X

Embargo-ul Apple pentru recenziile iPhone X expiră pe 31 octombrie, iar până atunci vedem ce au de spus bloggeritele de la Fashion Magazine şi 2 influenceri de pe YouTube. Reţineţi că aceste persoane nu au primit telefonul acasă, ci au fost invitaţi la New York, la o sesiune rapidă de hands on. În mod bizar Marques Brownlee nu apare pe listă, deşi sunt sigur că are telefonul la review de ceva vreme.

iPhone X

Sam Beckerman de la Fashion Magazine a părut încântată de Animoji şi de securitatea lui Face ID, inclusiv la capitolul plăţi. Abordarea a fost puţin cam superficială şi girly, dar cine sunt eu să judec presa feminină? Încărcarea wireless a fost prezentată pe scurt, iar funcţiile AR au primit şi ele câteva secunde. Nu se putea fără filtre Snapchat cu unicorni și duck face şi per total a fost o trecere în revistă rapidă.

Soldier Knows Best a fost ceva mai ponderat şi a realizat un clip de 5 minute despre handset. Telefonul se simte excelent în mână, foarte comod şi compact şi am văzut şi o comparaţie cu iPhone 8 Plus. Am remarcat că toate aceste hands on-uri au fost mai mult generaliste, fără să intre în detalii, benchmark-uri, mostre foto sau viaţa bateriei, deci au fost doar primele impresii.

Dacă fata fashionistă a fost impresionată de gesturile de swipe pentru navigare, Soldier Knows Best a părut ceva mai nesigur, la nivel de multitasking şi de navigare. Cel mai lung hands on a fost cel al lui Booredatwork.com, care e drept, vorbeşte mai rar şi e ceva mai... chill. Vloggerul a lăudat în special construcţia şi ecranul şi mi-a plăcut faptul că a prezentat şi deblocarea facială, cu tot cu setup.

Am rămas şocat să văd că nu poţi debloca telefonul cu Face ID de la zero, ci trebuie să faci şi un swipe în sus după recunoaşterea facială, semnalată de un lăcăţel descuiat. Aşteptăm recenziile acum!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×