Huawei a fost reprimită în Alianţele WiFi şi Bluetooth, are voie să folosească tehnologiile şi să voteze în aceste organizaţii

1.491 ori
<b>Huawei a fost reprimită în Alianţele WiFi şi Bluetooth, are voie să folosească tehnologiile şi să voteze în aceste organizaţii</b>Lucrurile încep să arate ceva mai bine pentru Huawei, care a fost reprimită în această săptămână în Alianțele WiFi, Bluetooth, dar şi SD. Are acum voie să folosească aceste tehnologii, dar şi drept de veto când apar noi tehnologii

Lucrurile încep să arate ceva mai bine pentru Huawei, care a fost reprimită în această săptămână în Alianțele WiFi, Bluetooth, dar şi SD. Are acum voie să folosească aceste tehnologii, dar şi drept de veto când apar noi tehnologii sau decizii de luat în cadrul alianţei.

Era inedită excluderea companiei chineze din unele dintre aceste alianţe, mai ales că un oficial al său era chiar director al unei organizaţii de gen. Iniţial Huawei pierduse rolul de membru în organizaţii după ce Trump i-a pus pe lista neagră de entităţi. Problema cu Android e încă pe masă totuşi şi Huawei nu are voie să folosească un Android cu Google Play Services sau Play Store.

Săptămâna trecută chinezii fuseseră excluşi din WiFi Alliance şi Bluetooth SIG, dar şi SD Association. Această din urmă excludere însemna că nu mai puteau folosi sloturi microSD pe produse. Ar fi pierdut acces şi la anumite tehnologii legate de Bluetooth şi WiFI, dar totul s-a rezolvat între timp. Vă reamintesc că Huawei are răgaz 90 de zile, până în august să îşi rezolve situaţia cu Android şi eventual să lanseze un alt OS pe terminalele sale.

Asta dacă nu vor fi deblocate negocierile dintre SUA şi China şi totul va reveni la normal. Trump a dat deja semne că e deschis la negocieri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×