HMD Global pregătește lansarea telefoanelor Nokia 6.2 și Nokia 7.2 pentru luna august

1.899 ori
<b>HMD Global pregătește lansarea telefoanelor Nokia 6.2 și Nokia 7.2 pentru luna august</b>Printre zvonurile recent apărute în online se numără și cel potrivit căruia HMD Global pregătește un eveniment special de presă pentru lansarea telefoanelor Nokia 6.2 și Nokia 7.2 - modele din zona mid-range ce ar putea adopta

Printre zvonurile recent apărute în online se numără și cel potrivit căruia HMD Global pregătește un eveniment special de presă pentru lansarea telefoanelorNokia 6.2și Nokia 7.2 - modele din zona mid-range ce ar putea adopta o cameră foto triplă în spate. Pe Nokia 7.2 l-am văzut chiar de curând într-o serie de randări de huse prin intermediul cărora își prezenta modulul circular din spate cu nostalgie la pachet.

Ne amintea de Lumia 1020 și aflam totodată că are jack audio 3.5 mm, port USB Type-C și un ecran generos de peste 6 inch și cu decupaj picătură în zona superioară. Detaliile despre Nokia 6.2 nu sunt pe atât de numeroase, dar ne așteptăm la dotări apropiate și un design similar cu Nokia 7.2.

Astăzi descoperim că lansarea acestor handset-uri ar fi programată pentru finalul lunii august, urmând ca debutul în magazine să aibă loc chiar în prima săptămână din septembrie. Rămâne de văzut ce alte leak-uri mai apar în perioada următoare și poate ne lămurim care sunt diferențele dintre aceste două device-uri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×