Honor 20 Pro ni se dezvăluie în varianta pe alb cu gradient; Iată-l într-o randare detaliată

1.638 ori
<b>Honor 20 Pro ni se dezvăluie în varianta pe alb cu gradient; Iată-l într-o randare detaliată</b>În ultimele săptămâni am avut multe leak-uri și pentru smartphone-urile Honor 20 și Honor 20 Pro, device-uri așteptate să debuteze oficial în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Londra pe data de 21 maI

În ultimele săptămâni am avut multe leak-uri și pentru smartphone-urile Honor 20 și Honor 20 Pro, device-uri așteptate să debuteze oficial în cadrul unui eveniment ce va avea loc în Londra pe data de 21 mai. Am descoperit recent și faptul că va exista o versiune mai specială realizată în colaborare cu Moschino, iar astăzi avem ocazia să privim asupra unei noi randări ale telefonului în varianta Pro.

Honor 20 Pro

Imaginea de față ne prezintă telefonul într-o variantă pe alb cu gradient roz, model ce va prinde diferite nuanțe în funcție de lumina care cade pe panoul din spate. Se reconfirmă iarăși prezența unei camere foto deosebite în spate, cu 4 senzori printre care și unul de 8 megapixeli de tip periscop pentru zoom optic 5x și zoom digital 50x exact ca pe Huawei P30 Pro.

Avem un senzor principal de 48 megapixeli, unul secundar de 20 megapixeli wide și o cameră Time of Flight 3D care va ajuta la focalizare și bokeh. Știm din scăpările anterioare că telefonul va oferi și baterie de 3650 mAh (probabil cu încărcare rapidă), ecran OLED de 6.1 inch, procesor Kirin 980 și cameră selfie de 32 mpx.

Vor fi disponibile variante cu 6 GB RAM + 128 GB stocare, respectiv 8 GB RAM + 256 GB stocare și un lucru clar este acela că Honor 20 Pro va fi mai accesibil decât P30 Pro. Așteptăm debutul pentru a afla prețurile! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×