Samsung îşi face monedă cripto, Samsung Coin; Intră pe piaţa Blockchain în curând

785 ori
<b>Samsung îşi face monedă cripto, Samsung Coin; Intră pe piaţa Blockchain în curând</b>Samsung se alătură marilor companii tech care activează în domeniul criptomonedelor şi Blockchain. Surse din Coreea de Sud afirmă că gigantul pregăteşte o reţea bazată pe Ethereum şi va lansa chiar propriul token

Samsung se alătură marilor companii tech care activează în domeniul criptomonedelor şi Blockchain. Surse din Coreea de Sud afirmă că gigantul pregăteşte o reţea bazată pe Ethereum şi va lansa chiar propriul token. Se vehiculează numele de Samsung Coin.

Sud-coreenii au deja o echipă dedicată acestui domeniu, care dezvoltă reţeaua Blockchain şi lucrează la proiect de un an. Totul este încă în faza de "teste experimentale interne". Iniţial va fi o reţea Blockchain privată, dar ar putea fi deschisă publicului în formă hibridă ulterior.

Se discută la nivel intern şi despre o integrare între Samsung Coin şi Samsung Pay. Samsung Coin ar urma să fie tranzacţionat public la bursele cripto, ca şi Bitcoin şi Ethereum. Indicii despre aceste mutări au apărut la început de an, când Samsung l-a lansat pe Galaxy S10 cu un wallet cripto Blockchain KeyStore.

Acel portofel electronic nu este compatibil cu Bitcoin, ci suportă doar Ethereum, se pare. Samsung Coin ar fi inspirat din Ethereum şi ar folosi tehnologie similară. Şi HTC a intrat pe piaţa Blockchain anul trecut, cu un telefon dedicat şi ştim că şi Huawei era interesantă de acest domeniu.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×