Formatul pătrat al camerei lui iPhone XI este confirmat de noi accesorii, protecţii, huse Olixar (video)

1.060 ori
<b>Formatul pătrat al camerei lui iPhone XI este confirmat de noi accesorii, protecţii, huse Olixar (video)</b>iPhone XI parcă şi-a mai încetinit ritmul scăpărilor, sau poate nu le-am mai remarcat noi atât de uşor, în această mare de randări şi leak-uri pentru Google Pixel 4 şi Galaxy Note 10. Cu câteva zile în urmă vedeam huse pentru noile

iPhone XI parcă şi-a mai încetinit ritmul scăpărilor, sau poate nu le-am mai remarcat noi atât de uşor, în această mare de randări şi leak-uri pentru Google Pixel 4 şi Galaxy Note 10. Cu câteva zile în urmă vedeam huse pentru noile modele, iar acum apar şi alte accesorii de la branduri mai reputate.

Accesorii iPhone XI

E vorba despre protecţii de la Olixar, atât pentru zona frontală, cât şi pentru zona camerei, care e înfăţişată cu format pătrat. Ne-am obişnuit deja cu randarile de iPhone XI cu cameră pătrată, deci ne-ar surprinde în acest punct să apară alt design. Olixar este unul dintre cei mai mari producători de huse şi accesorii pentru telefoane.

Accesorii iPhone XI

Protecţiile sale de sticlă pentru iPhone XI au fost deja listate, inclusiv cele pentru varianta XI Max. Pot fi precomandate de la Mobile Fun UK, un retailer britanic. Mai mult decât atât, magazinul a postat şi un clip video despre aceste protecţii, lăudându-se că Olixar a început deja producţia în masă de accesorii pentru noul smartphone Apple şi oferă garanţia unui layout corect de camere.

Accesorii iPhone XI

Conform clipului, iPhone 11 şi 11 Max au module identice de cameră, iar iPhone 11R va veni cu un modul pătrat, dar doar cu 2 camere în el. Vă reamintesc că zvonurile afirmă că Apple va folosi în acest am o cameră ultra wide pentru prima oară pe telefoanele sale. Camera principală şi cea telephoto rămân la posturi, cu stabilizare optică fiecare. iPhone 11R sare peste telephoto şi are doar camera standard şi ultra wide.

Un bliţ quad LED mai luminos va fi de asemenea integrat şi vom vedea atât un Night Mode, cât şi o funcţie Smart HDR regândită. În zona frontală vom regăsi noi senzori pentru un Face ID mai sigur şi mai precis.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×