Honor V30 ar putea veni în Europa până la urmă, deşi lansarea sa se tot lasă aşteptată

769 ori
<b>Honor V30 ar putea veni în Europa până la urmă, deşi lansarea sa se tot lasă aşteptată</b>Unul dintre telefoanele cele mai subestimate de la Huawei în ultimul an a fost Honor View 20. L-am testat mai târziu decât am fi dorit dar a făcut o impresie bună, mai ales prin capacitatea de filmare. Acum îi aşteptăm succesorul sub numele de Honor V30

Unul dintre telefoanele cele mai subestimate de la Huawei în ultimul an a fost Honor View 20. L-am testat mai târziu decât am fi dorit dar a făcut o impresie bună, mai ales prin capacitatea de filmare. Acum îi aşteptăm succesorul sub numele de Honor V30, care era bătut în cuie pentru o lansare în octombrie, dar care nu s-a mai concretizat. Cele mai noi zvonuri vorbesc acum chiar despre un debut în Europa.

Telefonul a fost deja certificat de TENAA în China, dar şi listat de unii operatori, tot în China. E clar faptul că va sosi în această ţară în această lună. Totuşi, cei de la GSMArena au aflat de la un insider că Honor V30 va avea un debut surpriză şi pe piaţa europeană. Sursa citează o serie de trademark-uri care au apărut pe web în această vară. Ele au fost emise de Biroul European de Proprietăţi Intelectuale şi protejează drepturile companiei asupra numelor "Cine-Lens" şi "Camera Matrix".

Camera Matrix

Cele două tehnologii ar fi trebuit să apară pe Huawei Mate 30 Pro şi ştim că una din camerele lui are denumirea "Cine" în listarea oficială. "Camera Matrix" nu a fost totuşi folosit şi ar fi rezervat pentru Honor V30. E posibil ca terminalul să adopte un nou senzor de 60 de megapixeli, care ne duce imediat cu gândul la cel pregătit de Sony pentru debut, IMX686. Nu ştim totuşi dacă va fi gata la timp şi nu cumva va sfârşi prin a fi doar o alarmă falsă şi un senzor Samsung de 64 MP.

Acel "Camera Matrix" ar putea face referire la pixelii combinaţi pentru a scoate fotografii la rezoluţie mai mică şi mai bine iluminate şi cu detalii bune. Judecând după alte zvonuri trecute, Honor V30 va sosi în două variante: Honor V30 şi V30 PRo. Cel din urmă ar avea şi suport 5G, o cameră quad în spate şi baterie de 4.200 mAh cu încărcare la 40W. Ambele modele au procesor Kirin 990 la bord. Modelul Pro aduce un ecran OLED cu două orificii în ecran pentru camera selfie, iar V30 are un LCD cu un singur orificiu.

Cum rămâne cu software-ul tot nu ştim şi cu Google Play Services...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×