Sony confirmă roadmap-ul de actualizări la Android 10; Startul se dă în decembrie și avem 8 terminale pe listă

774 ori
<b>Sony confirmă roadmap-ul de actualizări la Android 10; Startul se dă în decembrie și avem 8 terminale pe listă</b>Undeva pe la mijlocul lunii trecute sosea în online și un presupus roadmap de update-uri Sony la Android 10, acesta fiind dezvăluit la acea vreme de către operatorul japonez DoCoMo. Tratam scăparea cu o doză de precauție

Undeva pe la mijlocul lunii trecute sosea în online și un presupus roadmap de update-uri Sony la Android10, acesta fiind dezvăluit la acea vreme de către operatorul japonez DoCoMo. Tratam scăparea cu o doză de precauție mai ales că în momentul de față orice poate fi manipulat. Vestea bună este aceea că lista cu pricina era reală, confirmarea sosind astăzi din partea celor de la Sony.

Aflăm astfel că startul actualizărilor la Android 10 se va da din decembrie, atunci când Xperia 1 și Xperia 5 vor face trecerea la acest nou release software. Pe lângă noutățile implementate de către Google în această versiune OS, așteptăm și optimizări din partea Sony, poate ceva modificări la nivel de iconografie și UI.

Lista terminale Xperia ce primesc Android 10 în decembrie:

Lista terminale Xperia ce primesc Android 10 în 2020:

  • Xperia 10
  • Xperia 10 Plus
  • Xperia XZ2 (review)
  • Xperia XZ2 Compact
  • Xperia XZ2 Premium
  • Xperia XZ3 (review)

Cât despre celelalte telefoane ce primesc Android 10, printre acestea se numără duo-ul Xperia 10 și Xperia 10 Plus, dar și trio-ul compus din următoarele modele: XZ2, XZ2 Compact și XZ2 Premium. Nu în ultimul rând îl avem menționat și pe Xperia XZ3 pe această listă a smartphone-urilor ce vor primi noul Android. Update-ul pentru aceste 6 modele va sosi din 2020.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×