Honor View 20 va fi primul telefon care primeşte suport ARK Compiler la început de mai; Iată ce înseamnă asta

2.084 ori
<b>Honor View 20 va fi primul telefon care primeşte suport ARK Compiler la început de mai; Iată ce înseamnă asta</b>Honor View 20 este un telefon care tocmai a primit recenzia de la Mobilissimo.ro şi ne-a oferit câteva surprize plăcute. Terminalul e pe cale să primească o actualizare importantă la început de mai, fiind primul smartphone care primeşte Ark Compiler.

Honor View 20 este un telefon care tocmai a primit recenzia de la Mobilissimo.ro şi ne-a oferit câteva surprize plăcute. Terminalul e pe cale să primească o actualizare importantă la început de mai, fiind primul smartphone care primeşte ARK Compiler. Acesta va face compilarea aplicaţiilor Android mai rapidă şi fluidă. Aflaţi mai jos detalii.

În primul rând ARK Compiler a fost prezentat în cadrul unui eveniment Huawei organizat la începutul lunii. Scopul său este de a îmbunătăţi eficiența sistemului Android. CEO-ul Huawei Consumer Business, Yu Chengdong a precizat că acest compiler va face compilarea de aplicaţii Android mai fluidă şi rapidă. Ajută la întregul proces de interpretare şi executare de cod. În acest moment sistemul de operare Android este bazat pe ART virtual machine, care compilează codul de aplicaţii în "machine code". Practic încarcă şi execută acel cod pe sistemul Android şi este succesorul lui Dalvik, fiind de 2 ori mai rapid. ARK este următorul pas.

Honor View 20 va fi primul telefon care primeşte suport ARK Compiler la început de mai; Iată ce înseamnă asta

Soluţia cea nouă vine şi cu suport pentru optimizări la nivel de arhitectură şi va face întregul Android mai responsiv şi fluid în funcţionare. Conform oficialilor Huawei, fluenţa sistemului creşte cu 24%, iar răspunsul sistemului cu 44%. Aplicaţiile third party vor funcţiona cu până la 60% mai fluid. Multitasking-ul trece la un nou nivel de viteză şi autonomia ar trebui să primească şi ea un boost.

Practic primim o alternativă la ART (Android Runtime), care devenise norma pe telefoanele Android. Mai mult decât atât Huawei nu a pus vreo limitare pentru ARK Compiler, deci va fi open source pentru toată industria. ARK este primul compiler multi limbaj de programare, cu optimizare inclusă. Odată instalată o aplicaţie în acest mediu ea va rula la viteză maximă, fără a fi nevoie de resurse virtuale si conceptul de virtual machine. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×