iPhone XR rămâne cel mai bine vândut smartphone din SUA în primele 3 luni din 2019

1.227 ori
<b>iPhone XR rămâne cel mai bine vândut smartphone din SUA în primele 3 luni din 2019</b>Ultima oară când verificam cifre legate de vânzările smartphone, aflăm că iPhone XR domina în SUA şi Marea Britanie. Acum avem şi cifrele publicate de Consumer Intelligence Research Partners cu privire la perioada încheiată

Ultima oară când verificam cifre legate de vânzările smartphone, aflăm că iPhone XR domina în SUA şi Marea Britanie. Acum avem şi cifrele publicate de Consumer Intelligence Research Partners cu privire la perioada încheiată pe 30 martie 2019.

Un studiu al celor de la CIRP indică faptul că iPhone XR se vinde mai bine decât orice alt smartphone din SUA, în trimestrul întâi al acestui an. Analiştii estimează că trendul va continua în aceeaşi linie in trimestrul 2. Acest succes al produsului va trage în jos preţul mediu de vânzare de pe piaţa din SUA, până la 800 de dolari.

Modelele iPhone XS, XS Max şi XR au reprezentat 59% din vânzările totale de iPhone-uri din SUA în ultimele 3 luni. iPhone XR a reprezentat 38% din totalul de vânzări iPhone. În ultimul trimestru din 2018 variantele cu mai multă stocare au crescut preţul mediu de vânzare. Acum popularitatea lui iPhone XR trage în jos tot prețul mediu al pieței..

Aflăm şi că jumătate dintre cumpărătorii de iPhone din SUA au optat pentru servicii iCloud cu plată şi 21% plătesc şi pentru Apple Music. 13% folosesc iTunes pentru a îşi cumpăra muzică. AppleCare nu se bucură de prea multă popularitate în schimb.

Recenzia lui iPhone XR făcută de noi o găsiți aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×