Google Messages 4.3 aduce o funcţie auto reply pentru mesajele spam, noi setări RCS, integrare Google Assistant

1.157 ori
<b>Google Messages 4.3 aduce o funcţie auto reply pentru mesajele spam, noi setări RCS, integrare Google Assistant</b>Google Messages (fostul Android Messages) e gata de o nou actualizare, la versiunea 4.3, care aduce şi funcţii noi. Interfaţa rămâne aceeaşi, dar avem ceva noutăţi, descoperite de cei de la Android Police, după o analiză

Google Messages (fostul Android Messages) e gata de o nou actualizare, la versiunea 4.3, care aduce şi funcţii noi. Interfaţa rămâne aceeaşi, dar avem ceva noutăţi, descoperite de cei de la Android Police, după o analiză a codului aplicaţiei. Hai să vedem ce e nou.

Actualele setări legate de RCS (Rich Communication Services) sunt afişate în funcţie de SIM, deci telefoanele cu mai multe cartele SIM pot avea setări complet diferite. Google Messasges e gata să primească un meniu care combină cele două seturi de opţiuni. Un reminder rapid legat de ce este RCS: e practic o variantă evoluată de SMS, care ia funcţii de Facebook Messenger, iMessage şi Whatsapp.

Disponibilitatea RCS e încă destul de limitată şi implementarea să nu e chiar perfectă. Google vrea să ofere acum o zonă de status pentru acest tip de mesaje, în zona Settings. Statusul va informa utilizatorul dacă şi cum se conectează telefonul la un server remote. Dacă e ceva ce nu merge bine sau operatorul nu suporta acele servicii veţi primi un mesaj.

S-ar pregăti şi conceptul de "Verified SMS", care ar confirma autenticitatea unui contact, la nivel de companie, business sau nume mare. Astfel veţi putea avea încredere să trimiteţi linkuri şi date vitale spre contacte "Verified" şi nu spre spammeri. Google Messages va mai avea pe viitor şi un auto reply pentru spam şi un patch pentru un bug care te făcea să înregistrezi audio din greşeală când făceai scroll în mesaje.

O ultimă noutate este includerea integrării cu Google Assistant. Cei curioşi să încerce noul Google Messages 4.3, o pot face descărcând aplicaţia de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×