Hop și OKWAP În frenezia smartphone

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.191 ori
<b>Hop și OKWAP În frenezia smartphone</b>Piața de telefoane smartphone devine din ce în ce mai aglomerată, dacă ne luăm după numeroșii producători ce introduc un număr mare de telefoane într-un singur an. OKWAP din Taiwan este următorul care își va încerca norocul cu&nbsp;...

Piața de telefoane smartphone devine din ce în ce mai aglomerată, dacă ne luăm după numeroșii producători ce introduc un număr mare de telefoane într-un singur an. OKWAP din Taiwan este următorul care își va încerca norocul cu  telefonul S868 smartphone.

Acest dispozitiv are Windows Mobile 5.0 și vine echipat cu un display cu ecran tactil de 2.4", o cameră de 2 megapixeli cu autofocus, conectivitate GPRS,  Bluetooth și o tastatură alfanumerică  QWERTY.

Alte specificații cu privire la hardware includ un procesor Intel PXA270 416Mhz,128MB ROM și 64MB RAM, și un card slot SD/MMC. Toate acestea se află înăuntrul unui dispozitiv ce cântărește 4.3 uncii. Puteți pescui telefonul S868 în Taiwan la sfârșitul acestei luni pentru $470.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×