Hotmail suporta acum Exchange Activesync, vesti bune pentru utilizatorii Windows Phone 7

1.184 ori
<b>Hotmail suporta acum Exchange Activesync, vesti bune pentru utilizatorii Windows Phone 7</b>Microsoft tocmai a anuntat implementarea suportului pentru Exchange Activesync in Hotmail. Acest lucru inseamna ca 300 de milioane de terminale mobile vor beneficia de suport pentru servicii push mail prin intermediul acestui client de web mail. &nbsp;...

Microsoft tocmai a anuntat implementarea suportului pentru Exchange Activesync in Hotmail. Acest lucru inseamna ca 300 de milioane de terminale mobile vor beneficia de suport pentru servicii push mail prin intermediul acestui client de web mail.

Pentru a pune in functiune acest serviciu pe terminalele compatibile (nu includ si Android inca), trebuie sa faceti aceste setari:

Hotmail suporta acum Exchange Activesync, vesti bune pentru utilizatorii Windows Phone 7

Utilizatorii Windows Mobile care nu folosesc inca un cont Exchange Activesync nu vor putea beneficia de o solutie gratuita tip exchange fara a folosi clientul Microsoft Windows Live. In schimb, utilizatorii Windows Phone 7 vor putea folosi mai multe conturi Exchange simultan. Mai multe detalii aflati de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×