LG Optimus Pad, tabletul rival cu Samsung Galaxy Tab, anuntat la Bruxelles

Autor:  | Publicat în:  LG 1.268 ori
<b>LG Optimus Pad, tabletul rival cu Samsung Galaxy Tab, anuntat la Bruxelles</b>Desi toti ochii sunt atintiti catre Berlin, unde a inceput de curand showul IFA 2010, iata ca vesti despre un nou tablet ne vin din Bruxelles. Acolo are loc evenimentul Dealer Days LG 2010, in cadrul caruia LG a anuntat un tablet care va rivaliza cu Apple...

Desi toti ochii sunt atintiti catre Berlin, unde a inceput de curand showul IFA 2010, iata ca vesti despre un nou tablet ne vin din Bruxelles. Acolo are loc evenimentul Dealer Days LG 2010, in cadrul caruia LG a anuntat un tablet care va rivaliza cu Apple iPad si Samsung Galaxy Tab.

Pe numele sau Optimus Pad, terminalul face parte din seria de smartphone-uri Optimus, care vor sosi cu dotari impresionante. Din pacate nu avem informatii despre specificatiile acestui nou tablet, astfel ca vi-l prezentam doar sub forma de imagini. Ceea ce stim cu siguranta este ca Optimus Pad va rula Android si ca va fi un terminal foarte subtire.

Ne intrebam daca LG va alege sa lanseze un slate cu ecran de 7 sau 10 inchi si daca el va rula Android 2.1 sau versiunea Froyo.

LG Optimus Pad, tabletul rival cu Samsung Galaxy Tab, anuntat la Bruxelles

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×