HP caută să angajeze 50 de dezvoltatori pentru webOS

908 ori
<b>HP caută să angajeze 50 de dezvoltatori pentru webOS</b>HP nu renunță la webOS și dorește să aducă o comunitate cât mai puternică în jurul sistemului său de operare de tip open source, webOS. Știți că webOS a fost preluat de HP odată cu achizția Palm, dar nu au reușit să se mențină în...

HP nu renunță la webOS și dorește să aducă o comunitate cât mai puternică în jurul sistemului său de operare de tip open source, webOS. Știți că webOS a fost preluat de HP odată cu achizția Palm, dar nu au reușit să se mențină în concurența cu iOS și Android. Tableta HP TouchPad a fost un adevărat fiasco și au renunțat la a dezvolta și a lansa produse cu acest sistem de operare. Tabletele HP prezentate în ultimele săptămâni vor rula Windows 8 de la Microsoft.

Totuși, compania americană speră și a decis să caute a angaja 50 de dezvoltatori. Aceștia trebuie să lucreze în birourile din Shanghai sau Sunnyvale - SUA. HP încearc să ducă webOS în mâna dezvoltatorilor și să-și rezerve un loc retras. Să vadă cum se dezvoltă, care sunt reacțiile și ulterior să stabilească dacă se merită să lanseze produse pe baza sa. Vă dați seama că există o mare diferență între webOS și Android, iOS și Windows Phone 8. în primul rând că Google, Apple și Microsoft au investit mult în R&D, au sprijinul dezvoltatorilor de aplicații la nivel mondial.

HP se teme să mai încerce piața de telefoane și tablete, nici măcar nu au o strategie clară în acest sens. Nume mari din industrie o duc greu și mă gândesc la Nokia, RIM, HTC. HP trebuie să inoveze și neapărat să abordeze aceste nișe sau să iasă de tot din ele. Altă soluție de mijloc nu prea există.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×