Samsung GALAXY Camera debutează În oferta AT&T din SUA

1.385 ori
<b>Samsung GALAXY Camera debutează În oferta AT&T din SUA</b>Veți spune care este relevanța acestei informații pentru piața locală. Ar fi un element extrem de important: Samsung GALAXY Camera va debuta în oferta operatorilor de telefonie. Nu va fi vândut ca un gadget separat de linia GALAXY, denumirea sub...

Veți spune care este relevanța acestei informații pentru piața locală. Ar fi un element extrem de important: Samsung GALAXY Camera va debuta în oferta operatorilor de telefonie. Nu va fi vândut ca un gadget separat de linia GALAXY, denumirea sub care se ascund toate telefoanele Samsung cu sistem de operare Android.

Asta înseamnă că și prețul de achiziție cu diverse pachete la abonament va scădea destul de consistent. Vă reamintesc că Samsung GALAXY Camera reprezintă un fel de hibrid între hardware-ul lui Galaxy S III cu Android 4.1 Jelly Bean și o cameră foto compactă cu zoom destul de generos.

Observați cât de extins este parteneriatul dintre Samsung și operatori de telefonie. Samsung Galaxy Note pe baza acestei colaborări a ajuns să se comercializeze în peste 10 milioane unități. S-ar putea ca până la finele lui 2012 să vedem GALAXY Camera și în România, în oferta Vodafone, Orange sau Cosmote.

Mai multe detalii legate de Samsung GALAXY Camera:

  • display touch de tip Super Clear LCD de 4.8 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli și 306 ppi;
  • procesor Exynos 4412 quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB;
  • Android 4.1 Jelly Bean;
  • 3G cu viteze de până la 21 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • 16 Megapixeli, zoom optic 21x, Xenon flash, filmează la 1080 cu 30 fps și la 720x480 pixeli cu 120 fps;
  • baterie de 1650 mAh, 305 gr. și 19.1 mm grosime. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×