HP dată În judecată de un acționar pentru că "nu s-a ținut de treabă"; Plătește 57 de milioane de dolari!

765 ori
<b>HP dată În judecată de un acționar pentru că "nu s-a ținut de treabă"; Plătește 57 de milioane de dolari!</b>HP va plăti 57 de milioane de dolari unui acționar care a dat în judecat compania pentru că ea nu a urmat modelul de business pe care îl stabilise drept standard de-a lungul existenței companiei. Mai pe românește, HP nu s-a ținut de treabă și...

HP va plăti 57 de milioane de dolari unui acționar care a dat în judecat compania pentru că ea nu a urmat modelul de business pe care îl stabilise drept standard de-a lungul existenței companiei. Mai pe românește, HP nu s-a ținut de treabă și rezultatele nu au fost prea bune.

Procesul a fost intentat imediat ce fostul CEO Leo Apotheker a anunțat că HP se va axa pe servicii business și produse legate de această zonă. Anunțul a venit în 2011 și alegerea nu a fost prea inspirată. Tot atunci s-a renunțat și la webOS, au fost oprite vânzările tabletei TouchPad și au mai fost luate câteva decizii haotice.

Evident, acționarii au fost nemulțumiți de direcția în care mergea HP și lipsa de inspirație a șefilor săi, de aici și procesul. în ultimii ani HP a sesizat trendul post PC și a încercat să se axeze mai puțin pe computere și mai degrabă pe echipamente asociate, precum cele de rețea și device-uri corporate. Va deveni oare HP peste câțiva ani un BlackBerry?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×