HTC One M8 Mini ar putea sosi În luna mai pe piața din UK

787 ori
<b>HTC One M8 Mini ar putea sosi În luna mai pe piața din UK</b>Iată că la nici 2 zile după ce aflam că HTC One M8 Mini apare într-o serie de documente ale unui operator suedez ce lista terminalul ca fiind compatibil cu tehnologia HD Voice, dezvăluind astfel existența acestuia, noi zvonuri despre acest device...

Iată că la nici 2 zile după ce aflamHTC One M8 Mini apare într-o serie de documente ale unui operator suedez ce lista terminalul ca fiind compatibil cu tehnologia HD Voice, dezvăluind astfel existența acestuia, noi zvonuri despre acest device apar pe web.

Potrivit unei surse de încredere ce lucrează la un retailer major de pe piața din UK, HTC One M8 Mini va sosi pe piață odată cu Sony Xperia E1, terminal ce va fi un adevărat rival în această categorie de smartphone-uri mini, cu al său display de 4 inch și preț de doar 140 euro.

La fel ca și HTC One M8, nici modelul Mini nu va face rabat de la calitate, oferind aceeași carcasă unibody fabricată din aluminiu. De asemenea, s-ar putea ca mărimea display-ului să fie de 4.5 inch, display ce va oferi o rezoluție HD 1280x720p. Singurul lucru la care modelul mini ar putea dezamăgi va fi camera foto care va integra doar un singur senzor, și nu două ca la modelul flagship proaspăt-lansat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×