HTC sarbatoreste 10 ani de existenta cu un nou sediu

840 ori
<b>HTC sarbatoreste 10 ani de existenta cu un nou sediu</b>Providerul cel mai important la nivel mondial de terminale dotate cu Windows Mobile, HTC tocmai a sarbatorit aniversarea a 10 ani de existenta, inaugurand noul sau sediu si centrul de cercetare si dezvoltare. Guvernatorul provinciei Taoyuan din Taiwan a...

Providerul cel mai important la nivel mondial de terminale dotate cu Windows Mobile, HTC tocmai a sarbatorit aniversarea a 10 ani de existenta, inaugurand noul sau sediu si centrul de cercetare si dezvoltare.

Guvernatorul provinciei Taoyuan din Taiwan a laudat eforturile companiei de-a lungul celor 10 ani in cadrul ceremoniei aniversare. Partenerul de incredere al celor de la HTC, Mobile COmmunications Business, din cadrul Microsoft a tinut sa felicite compania pentru aniversare si pentru noul sediu prin intermediul vicepresedintelui sau, Pieter Knook. Printre reprezentantii companiilor invitate la ceremonie, s-au numarat si oficialii Qualcomm, T-Mobile si Chunghwa Telecom.

Noua cladire a celor de la HTC si centrul de cercetare se afla in Taoyuan, Taiwan, fiind dotata cu o serie de laboratoare de top. Fondata in 1997, compania HTC, produce si se ocupa de marketingul smartphone-urilor si al PDA-urilor, colaborand cu succes cu Microsoft, si folosind versiunile celebrului sistem de operare Windows Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×