HP iPAQ K3 isi face aparitia intr-o noua serie de imagini, ruleaza Windows Mobile 7?

2.589 ori
<b>HP iPAQ K3 isi face aparitia intr-o noua serie de imagini, ruleaza Windows Mobile 7?</b>Se pare ca brandul HP mai are cateva terminale performante de lansat in acest an, astfel ca operatorul american AT&T va include in portofoliul sau si modelul iPAQ K3 in 2009. Sub numele de cod Obsidian, acest handset va sosi pe piata in luna noiembrie a...

Se pare ca brandul HP mai are cateva terminale performante de lansat in acest an, astfel ca operatorul american AT&T va include in portofoliul sau si modelul iPAQ K3 in 2009.

Sub numele de cod Obsidian, acest handset va sosi pe piata in luna noiembrie a acestui ani, ruland Windows Mobile 6.5 si dotat cu GPS, WiFi si un jack audio de 3.5 mm. Defectul principal al terminalului este display-ul landscape de 2.8 inchi, care suporta doar o dezamagitoare rezolutie QVGA. Avem de-a face cu un smartphone gros de 13.5 mm, cu o baterie de 1400 mAh si o tastatura generoasa incorporata intr-un telefon cu lungime de 117 mm si latime de 68.

HP iPAQ K3

Ecranul va fi unul touch, iar handsetul K3 nu va sosi cu un stylus, fie pentru ca acest model se bazeaza mai mult pe utilizarea tastaturii, fie pe interfata intuitiva a lui Windows Mobile 6.5. Lista de specificatii a noului smartphone HP mai include si Bluetooth 2.0, un procesor Qualcomm MSM7200A de 528 MHz, 256 MB RAM, 512 MB ROM si un slot pentru carduri microSD.

Interesant este faptul ca in imaginile cu acest terminal, interfata sa nu aduce deloc cu cea a lui Windows Mobile 6.5, ci mai degraba cu a lui Windows Mobile 7. Sa fie acesta de fapt OS-ul folosit pe noul model iPAQ?

[Via: Wmpoweruser.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×