Telefonul Hitatchi Mobile Hi-Vision Cam Woo suporta inregistrare video 720p

Autor:  | Publicat în:  Hitachi 1.105 ori
<b>Telefonul Hitatchi Mobile Hi-Vision Cam Woo suporta inregistrare video 720p</b>Desi acesta nu este primul handset care suporta captura video 720p (vezi Samsung OmniaHD), Hitachi Mobile Hi-Vision Cam Woo ne atrage atentia printr-un design care aminteste de o camera video. &nbsp; Avem de-a face cu un handset cu clapeta, care suporta...

Desi acesta nu este primul handset care suporta captura video 720p (vezi Samsung OmniaHD), Hitachi MobileHi-Vision Cam Woo ne atrage atentia printr-un design care aminteste de o camera video.

Avem de-a face cu un handset cu clapeta, care suporta inregistrare video la 1280 x 720 pixeli si incorporeaza un senzor de 5 megapixeli, interfata HDMI si un slot pentru carduri microSDHC. Zvonurile afirma ca acest terminal va fi lansat luni (25 mai) prin operatorul KDDI, ceea ce inseamna ca e posibil ca telefonul sa nu ajunga in Europa si SUA.

Ne vom consola probabil cu Samsung OmniaHD sau cu mult-asteptatul Omnia Pro, care soseste cu o tastatura QWERTY. Retineti faptul ca oricat de impresionante ar fi telefoanele Sony Ericsson, Samsung sau Nokia lansate in Europa, cele din Asia, produse de Panasonic sau Sharp au functii care ne-ar parea SF, noua celor care ne multumim cu camere de 5 megapixeli pe telefon.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×